Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. NÁZEV SPOLEČNOSTI veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá NÁZEV SPOLEČNOSTI s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Proč k nám do Hájovny?

  • lyžařské středisko Ski Sněžník 350 m od Hájovny
  • kompletní vybavení chalupy
  • wellness, masáže, bowling 350 m od Hájovny
  • krásná příroda

Obsazenost

Chalupa 14 osob

Září 2018
Po Út St Čt So Ne
         
  • rezervace (31 - 01)
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
  • rezervace (28 - 29)
28
  • rezervace (28 - 29)
29
30

« Srpen 2018 Říjen 2018 »

Apartmán 8 osob

Září 2018
Po Út St Čt So Ne
         
  • rezervace (26 - 01)
1
2
3 4 5 6
  • rezervace (07 - 08)
7
  • rezervace (07 - 08)
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
  • rezervace (20 - 22)
20
  • rezervace (20 - 22)
21
  • rezervace (20 - 22)
22
23
24 25 26
  • rezervace (27 - 29)
27
  • rezervace (27 - 29)
28
  • rezervace (27 - 29)
29
30

« Srpen 2018 Říjen 2018 »

Apartmán 4 osoby

Září 2018
Po Út St Čt So Ne
         
  • rezervace (31 - 01)
1
2
3 4 5 6
  • rezervace (07 - 08)
7
  • rezervace (07 - 08)
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
  • rezervace (20 - 21)
20
  • rezervace (20 - 21)
21
22 23
24 25 26
  • rezervace (27 - 29)
27
  • rezervace (27 - 29)
28
  • rezervace (27 - 29)
29
30

« Srpen 2018 Říjen 2018 »


© 2018, Hájovna Dolní Morava – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑