Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. NÁZEV SPOLEČNOSTI veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá NÁZEV SPOLEČNOSTI s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Proč k nám do Hájovny?

  • lyžařské středisko Ski Sněžník 350 m od Hájovny
  • kompletní vybavení chalupy
  • wellness, masáže, bowling 350 m od Hájovny
  • krásná příroda

Obsazenost

Chalupa 14 osob

Květen 2019
Po Út St Čt So Ne
    1 2
  • rezervace (03 - 04)
3
  • rezervace (03 - 04)
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

« Duben 2019 Červen 2019 »

Apartmán 8 osob

Květen 2019
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
  • rezervace (06 - 11)
6
  • rezervace (06 - 11)
7
  • rezervace (06 - 11)
8
  • rezervace (06 - 11)
9
  • rezervace (06 - 11)
10
  • rezervace (06 - 11)
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

« Duben 2019 Červen 2019 »

Apartmán 4 osoby

Květen 2019
Po Út St Čt So Ne
   
  • rezervace (28 - 02)
1
  • rezervace (28 - 02)
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
  • rezervace (31 - 01)
31
   

« Duben 2019 Červen 2019 »


© 2019, Hájovna Dolní Morava – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑