Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. NÁZEV SPOLEČNOSTI veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá NÁZEV SPOLEČNOSTI s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Proč k nám do Hájovny?

  • lyžařské středisko Ski Sněžník 350 m od Hájovny
  • kompletní vybavení chalupy
  • wellness, masáže, bowling 350 m od Hájovny
  • krásná příroda

Obsazenost

Chalupa 14 osob

Září 2019
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4
  • rezervace (05 - 07)
5
  • rezervace (05 - 07)
6
  • rezervace (05 - 07)
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
  • rezervace (20 - 21)
20
  • rezervace (20 - 21)
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30            

« Srpen 2019 Říjen 2019 »

Apartmán 8 osob

Září 2019
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5
  • rezervace (06 - 07)
6
  • rezervace (06 - 07)
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

« Srpen 2019 Říjen 2019 »

Apartmán 4 osoby

Září 2019
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
  • rezervace (20 - 21)
20
  • rezervace (20 - 21)
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30            

« Srpen 2019 Říjen 2019 »


© 2019, Hájovna Dolní Morava – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑