Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. NÁZEV SPOLEČNOSTI veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá NÁZEV SPOLEČNOSTI s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Proč k nám do Hájovny?

  • lyžařské středisko Ski Sněžník 350 m od Hájovny
  • kompletní vybavení chalupy
  • wellness, masáže, bowling 350 m od Hájovny
  • krásná příroda

Obsazenost

Chalupa 14 osob

Srpen 2020
Po Út St Čt So Ne
         
  • rezervace (01 - 07)
1
  • rezervace (01 - 07)
2
  • rezervace (01 - 07)
3
  • rezervace (01 - 07)
4
  • rezervace (01 - 07)
5
  • rezervace (01 - 07)
6
  • rezervace (01 - 07)
7
8 9
10
  • rezervace (11 - 13)
11
  • rezervace (11 - 13)
12
  • rezervace (11 - 13)
13
14
  • rezervace (15 - 21)
15
  • rezervace (15 - 21)
16
  • rezervace (15 - 21)
17
  • rezervace (15 - 21)
18
  • rezervace (15 - 21)
19
  • rezervace (15 - 21)
20
  • rezervace (15 - 21)
21
22 23
24 25 26 27
  • rezervace (28 - 29)
28
  • rezervace (28 - 29)
29
30
31            

« Červenec 2020 Září 2020 »

Apartmán 8 osob

Srpen 2020
Po Út St Čt So Ne
         
  • rezervace (01 - 06)
1
  • rezervace (01 - 06)
2
  • rezervace (01 - 06)
3
  • rezervace (01 - 06)
4
  • rezervace (01 - 06)
5
  • rezervace (01 - 06)
6
  • rezervace (07 - 09)
  • rezervace (07 - 09)
7
  • rezervace (07 - 09)
  • rezervace (07 - 09)
8
  • rezervace (07 - 09)
  • rezervace (07 - 09)
9
  • rezervace (10 - 12)
10
  • rezervace (10 - 12)
11
  • rezervace (10 - 12)
12
  • rezervace (13 - 15)
13
  • rezervace (13 - 15)
14
  • rezervace (13 - 15)
15
16
  • rezervace (17 - 19)
17
  • rezervace (17 - 19)
18
  • rezervace (17 - 19)
19
  • rezervace (20 - 22)
20
  • rezervace (20 - 22)
21
  • rezervace (20 - 22)
22
  • rezervace (23 - 26)
23
  • rezervace (23 - 26)
24
  • rezervace (23 - 26)
25
  • rezervace (23 - 26)
26
27
  • rezervace (28 - 29)
28
  • rezervace (28 - 29)
29
30
31            

« Červenec 2020 Září 2020 »

Apartmán 4 osoby

Srpen 2020
Po Út St Čt So Ne
         
  • rezervace (01 - 07)
1
  • rezervace (01 - 07)
2
  • rezervace (01 - 07)
3
  • rezervace (01 - 07)
4
  • rezervace (01 - 07)
5
  • rezervace (01 - 07)
6
  • rezervace (01 - 07)
7
  • rezervace (08 - 09)
8
  • rezervace (08 - 09)
9
  • rezervace (10 - 13)
10
  • rezervace (10 - 13)
11
  • rezervace (10 - 13)
12
  • rezervace (10 - 13)
13
14
  • rezervace (15 - 21)
15
  • rezervace (15 - 21)
16
  • rezervace (15 - 21)
17
  • rezervace (15 - 21)
18
  • rezervace (15 - 21)
19
  • rezervace (15 - 21)
20
  • rezervace (15 - 21)
21
  • rezervace (22 - 27)
22
  • rezervace (22 - 27)
23
  • rezervace (22 - 27)
24
  • rezervace (22 - 27)
25
  • rezervace (22 - 27)
26
  • rezervace (22 - 27)
27
  • rezervace (28 - 29)
28
  • rezervace (28 - 29)
29
30
31            

« Červenec 2020 Září 2020 »


© 2020, Hájovna Dolní Morava – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑