Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. NÁZEV SPOLEČNOSTI veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá NÁZEV SPOLEČNOSTI s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Proč k nám do Hájovny?

  • lyžařské středisko Ski Sněžník 350 m od Hájovny
  • kompletní vybavení chalupy
  • wellness, masáže, bowling 350 m od Hájovny
  • krásná příroda

Obsazenost

Chalupa 14 osob

Červenec 2021
Po Út St Čt So Ne
      1 2
  • rezervace (03 - 05)
3
  • rezervace (03 - 05)
4
  • rezervace (03 - 05)
5
6 7 8 9
  • rezervace (10 - 16)
10
  • rezervace (10 - 16)
11
  • rezervace (10 - 16)
12
  • rezervace (10 - 16)
13
  • rezervace (10 - 16)
14
  • rezervace (10 - 16)
15
  • rezervace (10 - 16)
16
17 18
  • rezervace (19 - 20)
19
  • rezervace (19 - 20)
20
21 22 23
  • rezervace (24 - 30)
24
  • rezervace (24 - 30)
25
  • rezervace (24 - 30)
26
  • rezervace (24 - 30)
27
  • rezervace (24 - 30)
28
  • rezervace (24 - 30)
29
  • rezervace (24 - 30)
30
  • rezervace (31 - 01)
31
 

« Červen 2021 Srpen 2021 »

Apartmán 8 osob

Září 2021
Po Út St Čt So Ne
    1 2
  • rezervace (03 - 04)
3
  • rezervace (03 - 04)
4
5
6 7 8 9
  • rezervace (10 - 11)
10
  • rezervace (10 - 11)
11
12
13 14 15
  • rezervace (16 - 18)
16
  • rezervace (16 - 18)
17
  • rezervace (16 - 18)
18
19
20 21 22
  • rezervace (23 - 25)
23
  • rezervace (23 - 25)
24
  • rezervace (23 - 25)
25
26
27 28 29 30      

« Srpen 2021 Říjen 2021 »

Apartmán 4 osoby

Září 2021
Po Út St Čt So Ne
    1 2
  • rezervace (03 - 04)
3
  • rezervace (03 - 04)
4
5
6 7 8 9
  • rezervace (10 - 11)
10
  • rezervace (10 - 11)
11
12
13 14 15
  • rezervace (16 - 18)
16
  • rezervace (16 - 18)
17
  • rezervace (16 - 18)
18
19
20 21 22 23
  • rezervace (24 - 27)
24
  • rezervace (24 - 27)
25
  • rezervace (24 - 27)
26
  • rezervace (24 - 27)
27
28 29 30      

« Srpen 2021 Říjen 2021 »


© 2021, Hájovna Dolní Morava – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑